Шоколадні булочки із дріжджового тіста

Харчова цінність

Порції 15


Кількість на порцію
Калорії 309.8

Складові

Для начинки:
Для тіста:
1

Змішайте в мисці просіяне борошно, какао-порошок, сіль, цукор, сухі дріжджі, перемішати. Додайте яйце, розм'якшене вершкове масло і ретельно вимісіть тісто.

2

Тісто скачайте в кулю, викладіть у миску та накрийте харчовою плівкою або рушником. Приберіть у тепле місце та залиште там на 30-40 хвилин 30-40 хвилин. Тісто має збільшитись у розмірі в 2-3 рази.

3

Для начинки волоські горіхи підсушіть на сковороді, очистіть від лушпиння. Ядра дрібно наріжте ножем. Або зробіть так: пересипте горіхи в пакет і відбийте кухонним молоточком.

4

Родзинки залийте окропом і залиште на 30 хвилин. Потім відкиньте на друшляк, дайте стекти воді. Промийте. Родзинки ретельно обсушіть звичайним або паперовим рушником.

5

Робочу поверхню посипте борошном. Розкотіть тісто в пласт, завтовшки 1,5 – 2 см. Змастіть шоколадною пастою. Поступово розподіліть нарізані волоські горіхи та родзинки. Загорніть рулетом. Наріжте на однакові шматочки шириною 3-4 см.

6

Деко вистеліть пергаментом, змащеним олією. Викладіть булочки. Змастіть збитим яйцем. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 ° С близько 15-20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.