Шоколадно-кавовий мус

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 270.3

Складові

1

Порубайте шоколад і розтопіть у мікрохвильовій печі імпульсами по 10 сек., щоразу перемішуючи масу.

2

Вийміть насіння з кардамону і потовчіть у ступці. Змішайте кардамон з кавою і корицею, залийте 50 мл окропу, перемішайте і залиште до остигання.

3

Жовтки збийте із половиною цукру до світлої пишної маси. Додайте розтоплений шоколад і проціджену каву та перемішайте до однорідної маси.

4

Збийте вершки і цукор, що залишився, до жорстких піків.

5

В іншій мисці збийте білки до твердих піків.

6

Додайте пару ложок збитих білків у шоколадну суміш і перемішайте лопаткою. Продовжуйте додавати білки та перемішувати масу.

7

Додайте збиті вершки і акуратно перемішайте. Розділіть мус між 6 креманками (склянками або кавовими чашками). Накрийте плівкою та приберіть у холодильник мінімум на 2 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.