Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 419.1
Складові

Покладіть куряче філе на дошку вниз тою стороною, де була шкіра. Надсікти хрест-навхрест, не розрізаючи до кінця, через кожні 2 см.

Змішайте на плоскій тарілці борошно, сіль та перець. Ретельно обваляйте курку в цій суміші, струсіть зайве.

Розігрійте в сковороді на середньому вогні трохи олії. Обсмажте курку з обох боків до рум'яної скоринки приблизно по 2,5 хв. з кожного боку. Викладіть курку на тарілку. Сковороду не мийте!

Поки курка смажиться, роздавіть, очистіть і подрібніть часник. Для соусу в тій же сковороді, де смажилася курка, розтопіть вершкове масло. Покладіть часник, посоліть, обсмажуйте 30 сек.

Додайте в сковороду мед, соєвий соус, перець та 150 мл води. Доведіть до кипіння, поваріть на сильному вогні 1 хв. Поверніть курку в соус, закрийте кришкою та готуйте ще по 1,5 хв. з кожного боку. Одразу ж подавайте.