Азу з індички

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 277.4

Складові

1

Для приготування азу з індички м'ясо промийте, обсушіть паперовим рушником. Це потрібно для того, щоб при смаженні воно прогрівалося рівномірно, не стріляло і на ньому утворювалася рум'яна скоринка. Потім наріжте його невеликими шматочками.

2

Підготуйте овочі. Картоплю очистіть і наріжте соломкою. Моркву також очистіть та натріть на тертці. Цибулю та часник очистіть. Цибулину подрібніть, а часник пропустіть через прес. Мариновані огірки наріжте соломкою. Помідори наріжте кубиками.

3

На сковороді розігрійте олію і викладіть шматочки індички. Обсмажуйте на сильному вогні 8–10 хвилин, доки на ній не з'явиться рум'яна скоринка. Вона запечатає всі соки всередині, і індичка буде соковитою. Викладіть шматочки на тарілку.

4

На сковороду додайте цибулю, цукор і смажте 5-8 хвилин, помішуючи. Викладіть моркву та готуйте ще 7 хвилин. Всипте борошно і перемішайте. Воно додасть азу потрібної густоти.

5

Додайте томатну пасту та нарізані кубиками помідори, перемішайте та готуйте ще близько 5 хвилин. Влийте курячий бульйон і доведіть до кипіння. Викладіть м'ясо, мариновані огірки, перемішайте та тушкуйте 20 хвилин. Азу приправте сіллю, чорним меленим перцем, покладіть лавровий лист.

6

Підготуйте картоплю. На другій сковороді розігрійте олію, посоліть її і прогрійте. Викладіть картоплю і смажте до готовності (близько 20 хвилин).

7

Готову картоплю викладіть в азу, перемішайте. Тушкуйте все разом ще 10 хвилин. Додайте часник, дрібно нарізану петрушку та перемішайте. При необхідності посоліть і поперчіть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.