Макарони з м’ясною нарізкою, маслинами та помідорами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 936.1

Складові

1

Поставте варитися макарони: закип'ятіть воду у великій (4–5 л) каструлі, посоліть, покладіть спагетті, перемішайте і варіть згідно з інструкцією на упаковці.

2

Очистіть часник і наріжте кружечками завтовшки 4-5 мм. Помідори розріжте навпіл, маслини також (якщо є кісточка - видаліть).

3

Усі ковбасні чи м'ясні залишки наріжте дрібними кубиками.

4

У глибокій сковороді розігрійте суміш олій, покладіть часник і томіть на слабкому вогні 3 хв. Додайте м'ясні та ковбасні залишки, збільшіть вогонь та обсмажуйте 2–3 хв.

5

Додайте маслини і трохи води від спагетті, що варяться, і тушкуйте 3 хв.

6

Відкиньте макарони на друшляк і викладіть у сковороду із соусом. Додайте помідори, поперчіть, при необхідності посоліть і перемішайте. Подавайте негайно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.