Швидке рагу з капустою та картоплею

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 231.5

Складові

1

Наріжте капусту стрічками шириною 1,5-2 см, видаливши качан. Потім наріжте упоперек шматками довжиною 1,5-2 см.

2

Цибулю та картоплю очистіть. Цибулю наріжте четвертинками кілець, картоплю - кубиками зі стороною 2 см.

3

Обсмажте цибулю у глибокому сотейнику з товстим дном у маслі, 5 хв . Додайте картоплю, обсмажуйте ще 5 хв .

4

Всипте капусту, перемішайте, посоліть, приправте перцем і тушкуйте на невеликому вогні під кришкою до м'якості капусти та картоплі, приблизно 20 хв.

5

Ковбаски або сосиски наріжте шматочками завдовжки 2 см і за 5-7 хв. до готовності всипте в рагу і перемішайте. Подавайте рагу дуже гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.