Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 775.4
Складові
Очистіть і дрібними кубиками наріжте цибулю, часник та моркву. Селеру промийте від піску, наріжте такими ж кубиками.
У великій глибокій сковороді розігрійте масло, покладіть всі овочі та обсмажте на сильному вогні, помішуючи, 5 хв.
Додайте фарш, збільшіть вогонь до максимуму, обсмажувайте, розбиваючи грудки, поки фарш не змінить колір.
Додайте до овочів з фаршем томатний соус, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого, закрийте кришкою, готуйте, поки варяться макарони.
Поставте на сильний вогонь велику каструлю (об'єм щонайменше 3 л, краще 5). Як тільки закипить, додайте 2 ст. л. солі та покладіть макарони. Варіть на сильному вогні спочатку часто перемішуючи, щоб макарони не прилипли до дна, згідно інструкції на упаковці, не доваривши 2 хв.
Додайте до овочів з фаршем ополоник води від макаронів, збільшіть вогонь – нехай закипить. Відкиньте макарони на друшляк і викладіть у киплячий соус. Акуратно перемішайте. Готуйте 2 хв. Подавайте гарячими, посипавши пармезаном та базиліком.