Швидкий сніданок із яєць

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 582.9

Складові

1

Для приготування швидкого сніданку з яєць розігрійте духовку, увімкнувши гриль на 200°C. У невелику каструлю налийте питну воду так, щоб ємність була заповнена не менше ніж на дві третини.

2

Відріжте 2-4 шматки харчової плівки розміром 30х30 см. Середню частину (коло діаметром приблизно 12 см) щедро змастіть олією за допомогою пензлика.

3

Покладіть 1 шматок плівки в чашку і акуратно розбийте у неї яйце. Трохи посоліть та зав'яжіть вільні кінці так, щоб над яйцем залишилося трохи вільного простору. Так само зробіть з іншими яйцями.

4

Змастіть один бік кожної скибочки хліба для сніданку тонким шаром вершкового масла, покладіть на решітку маслом догори і помістіть під гриль. Запікайте до гарної рум'яної скоринки.

5

Одночасно опустіть «мішечки» з яйцями в воду, що слабо кипить. Варіть від 3 до 5 хв, залежно від бажаного ступеня готовності. Обережно вийміть і дайте трохи охолонути.

6

Розподіліть підсмажений хліб по тарілках. На кожну викладіть скибочки риби та поперчіть. Вийміть мішечки з яйцями з води, акуратно зріжте вузлики та помістіть яйця на рибу. Прикрасьте червоною ікрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.