Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 762
Складові

Яйця кімнатної температури збийте до однорідності. Змішайте в мисці з молоком кімнатної температури, дріжджами, 70 г вершкового масла, цукром і ванільним цукром.

В окремій мисці змішайте просіяне борошно і сіль. З'єднайте сухі та рідкі інгредієнти. Замішайте тісто і вимісіть, щоб воно не липло до рук. Накрийте його рушником та залиште на 1 год.

Обомніть тісто. Розкотіть його на столі, присипаним борошном, прямокутний пласт 40х55 см. Нанесіть рівним шаром 70 г розм'якшеного вершкового масла по всій поверхні і посипте сумішшю з коричневого цукру і кориці.

Скрутіть тісто з начинкою в щільний рулет. Розріжте його гострим ножем (можна занурювати його у гарячу воду перед кожним розрізом) на 8 частин.

Викладіть всі частини вертикально («стовпчиком») на деко, застелене папером для випікання, на певній відстані один від одного. Випікайте при 160 ° С 30 хв. Булочки повинні пропектись всередині та підрум'янитися зовні.

У мисці змішайте вершкове масло, що залишилося, цукрову пудру і вершковий сир. Полийте цією глазур'ю булочки, поки вони гарячі, і подавайте гарячими або охолодженими.