Спагетті з креветками, цукінні та соусом

Харчова цінність

Порції 3


Кількість на порцію
Калорії 535.1

Складові

1

Якщо потрібно, очистіть креветки.

2

У киплячу злегка підсолену воду закиньте пасту і варіть відповідно до інструкції на упаковці.

3

Цукіні настругайте в тонку стружку за допомогою ножа для чищення овочів або наріжте тонким скибочками гострим ножем.

4

У великій глибокій сковороді розігрійте оливкову олію. Зубчик часнику розріжте вздовж навпіл і киньте на сковороду. Обсмажуйте 2-3 хвилини, щойно часник дасть запах - приберіть його зі сковороди.

5

Викладіть у часникову олію на сковороду креветки і смажте 1 хв, один раз перевернувши. Потім додайте терті цукіні, смажте ще 2 хв. Влийте на сковороду соус, прогрійте його, перемішавши з креветками та спагетті, і одразу зніміть сковороду з вогню. 

6

Злийте воду зі спагетті, додайте їх у соус із креветками, перемішайте. Додайте салатне листя і перемішайте. Спробуйте - додайте сіль та перець за смаком. І одразу подавайте з тертим пармезаном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.