- Кількість на порцію
- Калорії 359.5
Складові
Наріжте індичку середніми зручними для їжі шматочками (2,5-3 см), посоліть і поперчіть, накрийте плівкою, дайте постояти за кімнатної температури 20 хв.
Очистіть і подрібніть часник, дрібно покришіть імбир. Тонко наріжте білу частину зеленої цибулі. Зелену частину наріжте трохи навскіс шматочками довжиною 2-2,5 см.
У вок або великій сковороді нагрійте масло, обсмажте шматочки індички на максимальному вогні невеликими партіями до рум'яної скоринки. Готову індичку викладіть на тарілку.
У тому ж вок нагрійте ще трохи олії та обсмажте білу частину зеленої цибулі, імбир та часник, 30 сек. Додайте індичку, перемішайте. Додайте овочі та обсмажуйте на сильному вогні до готовності овочів (індичка на той момент теж буде готова).
Всипте зелену частину зеленої цибулі, прогрійте, помішуючи, 1 хв. Знову перемішайте і подавайте.