Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 813.5
Складові
Дуже гострим ножем розріжте шматок свинини поперек волокон на 4 рівні шматки. Злегка відбийте їх між 2 аркушами пергаменту за допомогою качалки, молотка або просто кулаком. Посоліть м'ясо з обох боків, поперчіть і дайте полежати під пергаментом 10-15 хв.
Збийте яйця з парою дрібок солі до однорідності. Окремо змішайте манку з крохмалем та куркумою, з'єднайте з яйцями і дайте постояти 10-15 хв.
Розігрійте духовку до 100 °С. Застеліть деко пергаментом, на якому лежало м'ясо і поставте в центр духовки. У великій сковороді на середньому вогні розігрійте олію.
Насипте борошно у глибоку тарілку. Занурюйте шматок свинини спочатку в борошно і обвалюйте з усіх боків. Струшуйте зайве. Потім занурюйте в яйце так щоб яєчна суміш також покрила відбивну з усіх боків.