Складові
Для приготування тушкованої картоплі з індичкою наріжте стегно індички шматками 3-4 см. Посипте сіллю та перцем, перемішайте руками, щоб спеції вбралися в м'ясо.
Очистіть картоплю і розріжте на великі частини (на четвертинки або на 6 частин, якщо великі картоплини).
Очистіть часник та солодкий перець. Часник наріжте товстими кружечками, перець - дрібними квадратиками.
У сотейнику з товстим дном або глибокій сковороді нагрійте на сильному вогні половину олії, покладіть індичку і обсмажте до рум'яної скоринки з усіх боків, приблизно 10 хв. Вийміть шумівкою на тарілку.
Покладіть у сотейник картоплю, додайте олії та обсмажте також до рум'яної скоринки.
Посипте картоплю солодким перцем із часником, посоліть, поперчіть, обсмажуйте, помішуючи, 2 хв.
Поверніть індичку в сотейник, влийте 600 мл гарячої води, перемішайте. На сильному вогні доведіть до кипіння, закрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімального, готуйте 1 годину. Подавайте гарячою.