Вареники з вишнею

Харчова цінність

Кількість на порцію
Калорії 595

Складові

Для начинки:
Для тіста:
1

Всипте у велику миску борошно, додайте сіль, влийте 150 мл теплої води та олію. Замісіть тісто, загорніть у харчову плівку та залиште на 20 хв. Вийміть тісто на робочу поверхню, присипану борошном, і вимісіть. Знову загорніть у плівку та залиште в теплі ще на 20 хв.

2

Розморозьте вишню, злийте та збережіть сік. Змішайте ягоди з цукром та крохмалем.

3

Розкотіть тісто в тонкий пласт і виріжте кружечки. На середину кожного покладіть по 3-4 вишні та міцно защипніть краї тіста.

4

У широкій каструлі закип'ятіть 2 л води, посоліть і обережно опустіть вареники. Перемішайте, щоб вареники не прилипли до дна каструлі. Варіть на середньому вогні 3-4 хв від моменту, коли вареники спливуть. Перекладіть шумівкою по тарілках та полийте вишневим соком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.