Яєчня з помідорами та ковбасою

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 430.3

Складові

1

Підготуйте інгредієнти для яєчні з ковбасою. Помідори чері вимийте та обсушіть паперовими рушниками. Варену ковбасу наріжте невеликими смужками чи квадратиками.

2

Візьміть велику сковороду діаметром близько 26 см із гарним антипригарним покриттям та нагрійте її на сильному вогні. Влийте олію і зменшіть нагрівання до середнього. Покладіть ковбасу і, помішуючи, обсмажте скибочки з обох боків до легкого підрум'янювання.

3

Помідори черрі розріжте на половинки і додайте до сковороди до ковбаси зрізами вгору. Смажте 5 хвилин на середньому вогні, потім переверніть. Вбийте в сковороду яйця, намагаючись рівномірно розподіляти їх між ковбасою і помідорами.

4

Посоліть та поперчіть інгредієнти яєчні. Вогонь зменшіть до слабкого. Готуйте яєчню до того часу, поки білок повністю не побіліє. Петрушку вимийте, обсушіть і обірвіть з гілочок листочки. Дрібно наріжте та посипте зеленню кожну порцію яєчні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.