Порції 2
- Кількість на порцію
- Калорії 430.3
Складові
Підготуйте інгредієнти для яєчні з ковбасою. Помідори чері вимийте та обсушіть паперовими рушниками. Варену ковбасу наріжте невеликими смужками чи квадратиками.
Візьміть велику сковороду діаметром близько 26 см із гарним антипригарним покриттям та нагрійте її на сильному вогні. Влийте олію і зменшіть нагрівання до середнього. Покладіть ковбасу і, помішуючи, обсмажте скибочки з обох боків до легкого підрум'янювання.
Помідори черрі розріжте на половинки і додайте до сковороди до ковбаси зрізами вгору. Смажте 5 хвилин на середньому вогні, потім переверніть. Вбийте в сковороду яйця, намагаючись рівномірно розподіляти їх між ковбасою і помідорами.
Посоліть та поперчіть інгредієнти яєчні. Вогонь зменшіть до слабкого. Готуйте яєчню до того часу, поки білок повністю не побіліє. Петрушку вимийте, обсушіть і обірвіть з гілочок листочки. Дрібно наріжте та посипте зеленню кожну порцію яєчні.