Порції 6
Складові
Перевірте, чи не залишилося на шкірі риби луски. Натріть рибу сіллю, перцем та оливковою олією і дайте трохи полежати.
Очистіть креветки від панцирів, надріжте спинку по центру, видаліть чорну кишкову вену. Приблизно третину креветок наріжте поперек невеликими шматочками.
Решту креветок порубайте, покладіть в чашу блендера. Додайте очищений подрібнений часник, листочки чебрецю та білки. Збийте у однорідну пасту.
Перекладіть пасту з креветок у миску, додайте нарізані креветки, сіль і перець. Ретельно перемішайте.
Викладіть креветкову пасту на кожне філе сибаса та поверніть рулетом. Закріпіть зубочисткою, якщо рулет погано тримається. Покладіть рулети в змащений маслом піддон пароварки. Якщо у вас залишилася креветкова маса, викладіть її поверх рулетів гіркою.
Встановіть у пароварці решітку. Поставте рибу в пароварку на 12-17 хв, залежно від товщини філе. Подавайте рибу гарячою або охолодженою, з солодким соусом чилі.