Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 629.3
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/bdecbf01-1024x563.jpg)
Приготуйте фарш. Спочатку зваріть рис. Для цього в каструлі доведіть до кипіння воду і додайте трохи солі. Всипте рис. Варіть 5 хвилин після повторного закипання. Відкиньте на сито.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/b170ffc6-1024x563.jpg)
Курячу м'якоть для «їжачків» пропустіть через м'ясорубку. Цибулю очистіть і наріжте. Підрум'яньте на вершковому маслі і дайте охолонути. Часник очистіть, пропустіть через прес. Половину додайте в курячий фарш разом із цибулею.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/bc178a42-1024x563.jpg)
Петрушку вимийте, обсушіть і обірвіть з гілочок листочки. Дуже дрібно наріжте і додайте в курячий фарш разом з рисом. Залишіть на 10 хвилин за кімнатної температури. Сформуйте маленькі кульки.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/b3c4d10a-1024x563.jpg)
У великій сковороді нагрійте олію. Смажте «їжачки» з усіх боків до рум'яної скоринки (близько 10 хвилин). Перекладіть у форму для запікання.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/bf5056d4-1024x563.jpg)
Вершки змішайте із томатною пастою. Приправте паприкою, сіллю та перцем до смаку. Курячі їжачки залийте соусом, що вийшов. Запікайте 15 хвилин при 200°C. На стіл подайте гарячими.