Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 347.6
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b8ba0773.jpg)
Наріжте рибу кубиками 2 см, посоліть і поперчіть. Накрийте плівкою і дайте постояти за кімнатної температури 20–30 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b8c3e40a.jpg)
Очистіть картоплю, наріжте кубиками 2,5 см. Цибулю та часник очистіть і наріжте якомога дрібніше. У великій сковороді з товстим дном обсмажте рибу в половині олії до рум'яної скоринки, вийміть на тарілку.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bbbb1694.jpg)
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b4660cd9.jpg)
Приправте карі, перемішайте. Влийте 1 склянку окропу, закрийте кришкою, готуйте на середньому вогні 10 хв., іноді помішуючи.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b0037ee2.jpg)
Відріжте нижню тверду частину стебла цвітної капусти (вона не знадобиться). Верхню частину дрібно наріжте. Качан розберіть на невеликі суцвіття. Залийте цвітну капусту окропом, посоліть, знову доведіть до кипіння, варіть 5 хв., відкиньте на друшляк.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b61a6bd5.jpg)
Додайте капусту та часник у рагу, перемішайте, готуйте 15 хв. Додайте рибу, посоліть і поперчіть, акуратно перемішайте та подавайте.