Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 448.9
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/b77955fd.jpg)
Підготуйте індичку. Вимийте філе і наріжте впоперек скибочками товщиною 1-1,5 см. Накрийте плівкою і відбийте плоскою стороною великого ножа. Перекладіть у миску.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/bc0d2245.jpg)
Для маринаду часник очистіть та пропустіть через прес. Додайте порошок карі, натуральний йогурт, соєвий соус і перемішайте. Залишіть у прохолодному місці на 30 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/bd6508e4.jpg)
Яйця злегка збийте віночком у мисці. В одну тарілку всипте борошно і поперчіть його. В іншу насипте панірувальні сухарі. Відбивні дістаньте з маринаду та обсушіть паперовими рушниками.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/bfed5ce3.jpg)
У великій сковороді нагрійте невелику кількість олії. Відбивні окуніть в яйці, потім обваляйте у борошні. Знову окуніть у яєчну суміш і обваляйте у сухарях.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/b66c7381.jpg)
Викладіть відбивні на сковороду та обсмажте з одного боку до рум'яної скоринки на середньому вогні. Переверніть і обсмажте до скоринки з іншого. Доведіть до готовності під кришкою на слабкому вогні ( 5 хвилин).