Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 556.8
Складові
Поки потрошки варяться, очистіть цибулю і дуже дрібно наріжте. У каструлі з товстим дном або сотейнику нагрійте на середньому вогні масло, покладіть цибулю, обсмажуйте, помішуючи, 10 хв.
Процідіть 2 великі половники бульйону від потрошків (інший бульйон не знадобиться). Відкиньте потрошки на сито, трохи остудіть і наріжте невеликими шматочками.
Покладіть потрошки до смаженої цибулі, посоліть, поперчіть, посипте борошном. Обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хв.
Зніміть з вогню, влийте бульйон, перемішайте, щоб не було грудочок. Поверніть на маленький вогонь, варіть, помішуючи, 5 хв.
Додайте сметану, ретельно перемішайте і прогрійте, не доводячи до кипіння. Подавайте дуже гарячими.