Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 831.5
Складові
Посоліть відбивні та поперчіть. Покладіть м'ясо між двома великими, 30х40 см, шматками плівки (зробіть ці шматки з 3-4 шарів плівки), злегка змастивши плівку зсередини олією. Відбийте у дуже тонкі пласти.
Натріть бородинський хліб на дрібній тертці або подрібніть у комбайні в дрібну крихту. Трохи посоліть.
У 3 великі глибокі тарілки викладіть борошно, яйця та крихту бородинського хліба. Борошно поперчіть. Яйця збовтайте вилкою до однорідності. Нагрійте духовку до 100°, краще в режимі конвенції. Поставте в духовку деко, нехай теж гріється.
На великій сковороді на середньому вогні нагрійте 1 ст. л. топленої олії. Обваляйте одну відбивну в борошно з обох боків, струсіть зайве. Занурте в яйце, дайте стекти зайвому. Обвалюйте в крихтах, притискаючи їх руками, і викладіть у гарячу олію. Смажте до рум'яної скоринки з обох боків.
Готовий шніцель перекладіть на гаряче деко в духовку і таким чином підсмажте решту шніцелів. Подавайте м'ясо дуже гарячим, з лимоном та гірчицею.