Віденський шніцель у паніровці з бородинського хліба

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 831.5

Складові

1

Посоліть відбивні та поперчіть. Покладіть м'ясо між двома великими, 30х40 см, шматками плівки (зробіть ці шматки з 3-4 шарів плівки), злегка змастивши плівку зсередини олією. Відбийте у дуже тонкі пласти.

2

Натріть бородинський хліб на дрібній тертці або подрібніть у комбайні в дрібну крихту. Трохи посоліть.

3

У 3 великі глибокі тарілки викладіть борошно, яйця та крихту бородинського хліба. Борошно поперчіть. Яйця збовтайте вилкою до однорідності. Нагрійте духовку до 100°, краще в режимі конвенції. Поставте в духовку деко, нехай теж гріється.

4

На великій сковороді на середньому вогні нагрійте 1 ст. л. топленої олії. Обваляйте одну відбивну в борошно з обох боків, струсіть зайве. Занурте в яйце, дайте стекти зайвому. Обвалюйте в крихтах, притискаючи їх руками, і викладіть у гарячу олію. Смажте до рум'яної скоринки з обох боків.

5

Готовий шніцель перекладіть на гаряче деко в духовку і таким чином підсмажте решту шніцелів. Подавайте м'ясо дуже гарячим, з лимоном та гірчицею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.