Фаршировані гострим сиром помідори

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 188.9

Складові

1

Зріжте з помідорів "кришечку" - верхню третину. Чайною ложкою з гострим краєм акуратно видаліть із помідорів серцевину з насінням. Посоліть зсередини помідори і переверніть на паперовий рушник.

2

Роздавіть та очистіть часник. Подрібніть часник разом із зеленню, посипавши дрібкою солі. Перекладіть в миску, додайте олію та аджику за смаком, подрібніть блендером у пюре.

3

Додайте сир, поперчіть. Якщо сир гладкий, можна перемішати вилкою. Якщо крупинками – збити блендером до однорідності.

4

Акуратно розкладіть начинку у помідори, щільно утрамбовуючи її. Викладіть «з гіркою», на кожну гірку акуратно надягніть помідорний «капелюшок». Поставте в холодильник настоятися на 10-15 хв. та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.