Порції 15
- Кількість на порцію
- Калорії 134.1
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bb55b27a.jpg)
Ретельно обсушіть рибу паперовим рушником. Пінцетом видаліть усі кістки.
Відміряйте сіль та цукор залежно від ваги філе та змішайте. Кріп дуже дрібно наріжте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b802118a.jpg)
Розкладіть на робочій поверхні харчову плівку та покладіть філе шкірою вниз. Збризкайте філе горілкою, посипте сіллю з цукром, а потім викладіть кріп рівним шаром.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b8ddc586.jpg)
Перед подачею струсіть кріп і промокніть філе паперовими рушниками. Щоб нарізати рибу тонкими скибочками, візьміть довгий тонкий ніж і починайте зрізати шматочки, починаючи з хвостової частини. Тримайте ніж під кутом 45° до робочої поверхні, а коли доріжете майже до шкіри, ніж повинен рухатися майже горизонтально. Намагайтеся залишати темний шар на шкірі, щоб шматочки виглядали апетитно.