Салат з креветками та апельсином

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 128.1

Складові

Для заправки:
1

Підготувати інгредієнти салату з креветками. Апельсини очистити від шкірки. Тримаючи апельсин над мискою, вирізати м'якоть із плівок. З залишків віджати сік у ту ж миску, зберегти.

2

Приготувати заправку для салату з креветками та апельсинами. Часник очистити та подрібнити або пропустити через прес. Змішати лимонний та апельсиновий сік, соєвий соус, мед та часник.

3

Варені креветки обваляти в кунжутному насінні. Викласти в салатницю креветки та апельсини. Полити заготовленою раніше заправкою і відразу подати салат на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.