Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 427.7
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bfdb9f74.jpg)
Цибулю очистіть, наріжте середнім пір'ям. Приготуйте заправку, змішавши всі інгредієнти до однорідності, додавши солі та перцю, покладіть цибулю в заправку та перемішайте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b065e6d1.jpg)
У печінки видаліть прожилки, посоліть печінку і поперчіть. Поставте на середній вогонь велику сковороду. Налийте олію, покладіть печінку. Обсмажте з обох боків так, щоб, коли ви знімете сковороду з вогню, печінка була ще рожевою всередині. Це приблизно 6 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bbd844ab.jpg)
Тонкими кружечками наріжте огірки, злегка посоліть. Змішайте огірки, шпинат та 1 ст. л. цибулі із заправкою (це краще робити руками), розкладіть по тарілках.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bddb2a43.jpg)
На салат викладіть теплу печінку, на печінку викладіть цибулю, що залишилася, з заправкою. Одразу ж подавайте.