Салат Олів’є з куркою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 540.5

Складові

1

Підготуйте інгредієнти для салату "Олів'є". Куряче філе помістіть у невелику каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння та зніміть піну. Посоліть до смаку і варіть 45 хвилин. Дайте охолонути.

2

Яйця для Олів'є вимийте, складіть у ковшик і залийте холодною водою. Поставте на вогонь та доведіть до кипіння. Варіть 10 хвилин, потім охолодіть під проточною водою та очистіть.

3

Картоплю ретельно вимийте щіткою, залийте гарячою водою і доведіть до кипіння. Варіть 30 хвилин (вона має стати м'якою, але не розвалюватися). Дайте охолонути та очистіть.

4

Остигле куряче філе, цибулю, яйця, огірки, шинку та картоплю для Олів'є наріжте кубиками однакового розміру. Так інгредієнти краще просочаться майонезом, і салат буде смачнішим.

5

Усі підготовлені інгредієнти салату Олів'є з куркою складіть у велику миску. Додайте консервований зелений горошок і перемішайте великою ложкою.

6

Додайте майонез, посоліть і поперчіть до смаку. Знову перемішайте ложкою. Викладіть у салатник і прикрасьте листочками петрушки, кропу або нарізаною кільцями зеленою цибулею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.