Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 540.5
Складові
Підготуйте інгредієнти для салату "Олів'є". Куряче філе помістіть у невелику каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння та зніміть піну. Посоліть до смаку і варіть 45 хвилин. Дайте охолонути.
Яйця для Олів'є вимийте, складіть у ковшик і залийте холодною водою. Поставте на вогонь та доведіть до кипіння. Варіть 10 хвилин, потім охолодіть під проточною водою та очистіть.
Картоплю ретельно вимийте щіткою, залийте гарячою водою і доведіть до кипіння. Варіть 30 хвилин (вона має стати м'якою, але не розвалюватися). Дайте охолонути та очистіть.
Остигле куряче філе, цибулю, яйця, огірки, шинку та картоплю для Олів'є наріжте кубиками однакового розміру. Так інгредієнти краще просочаться майонезом, і салат буде смачнішим.
Усі підготовлені інгредієнти салату Олів'є з куркою складіть у велику миску. Додайте консервований зелений горошок і перемішайте великою ложкою.
Додайте майонез, посоліть і поперчіть до смаку. Знову перемішайте ложкою. Викладіть у салатник і прикрасьте листочками петрушки, кропу або нарізаною кільцями зеленою цибулею.