Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 237.1
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b4222d61.jpg)
Обсмажте всі овочі, крім помідора та часнику, на вугіллі або на грилі до чорноти з усіх боків – шкірка має повністю згоріти. Покладіть овочі у велику миску або таз і затягніть плівкою - нехай шкірка, що обвуглилася, відпариться, так її легше буде чистити.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/bbb56a90.jpg)
Очистіть овочі від шкірки. М'якуш баклажанів і кабачків дрібно порубайте важким ножем і складіть в сито - нехай стече зайвий сік.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b2586f56.jpg)
Поки сік стікає, для заправки порубайте цибулю разом із очищеним свіжим часником, зеленню та сіллю. Змішайте з ароматним маслом.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b2731245.jpg)
Наріжте солодкий перець та свіжі помідори невеликими шматочками, додайте до баклажанів із кабачками разом із заправкою. Поперчіть, дайте настоятися 10-15 хв. та подавайте.