Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 355.1
Складові
Замочіть горох для супу з куркою у холодній воді на 8 год. Злийте воду та промийте горох.
Очистіть цибулю, часник та імбир для горохового супу. Цибулю розріжте навпіл і промийте, наріжте тонкими півкільцями. Цибулю наріжте кубиками, часник та імбир подрібніть або натріть на тертці.
Перець чилі для супу розріжте вздовж, видаліть насіння та дрібно наріжте.
Очистіть картоплю для горохового супу, наріжте кубиками, покладіть у холодну воду.
Розігрійте в каструлі для горохового супу олію, покладіть цибулю, цибулю-порей, часник, імбир і перець чилі і смажте, помішуючи, 5-7 хв., до м'якості.
Всипте куркуму, зіру та коріандр, покладіть лавровий лист і смажте ще 1 хв.
Покладіть горох в каструлю, влийте бульйон або воду і доведіть до кипіння.
Варіть 1 год 15 хв., потім всипте промитий рис, картоплю, додайте куряче філе і влийте кокосове молоко. Варіть суп ще 20 хв. Подавайте гороховий суп з куркою, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею та кінзою.