Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 711.7
Складові
Розігрійте духовку до 100 °С. Застеліть лист пергаментом. Дуже тонко нашинкуйте капусту, посоліть і злегка потисніть руками. Залишіть на 10 хв.
Проткніть трохи ковбаски/сосиски (щоб не лопнули) і обсмажте в мінімальній кількості олії з усіх боків - ковбаски майже до готовності, сосиски просто до рум'яної скоринки.
Збийте яйця із сіллю та перцем. Капусту відіжміть, змішайте з крохмалем, а потім з яєчною масою. Розділіть капусту з яйцями на 4 рівні частини.
Сковороду діаметром 20-22 см змастіть олією, викладіть одну частину капусти з яйцями, намагаючись надати капусті вигляду прямокутника (яйця все одно розтечуться). Підсмажте до рум'яної скоринки з одного боку, 1,5 хв.
По центру капусти викладіть скибочку сиру, на один із країв – ковбаску/сосиску. Акуратно поверніть всю конструкцію в рулет, повертаючи яєчні краї всередину. Обсмажте швом вниз 1 хв., потім перекладіть на підготовлене деко.
Так само підготуйте решту 3 ковбаски/сосиски, поставте в духовку на 5–7 хв. Подавайте гарячими, із улюбленим соусом.