Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 292.7
Складові
У качана цвітної капусти видаліть низ стебла. Розберіть качан на невеликі суцвіття. Стебло кожного суцвіття відріжте і наріжте кружечками завтовшки приблизно 1 см.
Очистіть гарбуз від шкірки, видаліть насіння. Волокна навколо насіння краще залишити – у них багато смаку та аромату. Наріжте м'якоть гарбуза середніми шматочками, 2-3 см.
Очистіть картоплю і наріжте вздовж часточками шириною 2–3 см. Очистіть цибулю і наріжте великим пір'ям приблизно того ж розміру, що і картоплю.
Розігрійте духовку до 180 ° С з конвекцією або до 200 ° С в режимі "верх-низ" без конвекції. Застеліть велику форму для запікання пергаментом, викладіть у неї овочі, полийте половиною олії, перемішайте. Посипте сіллю, паприкою та зірою, знову перемішайте.