Рис з каррі та овочами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 355.6

Складові

1

Очистіть моркву, цибулю, часник та імбир. Дрібно наріжте. У великій каструлі з товстим дном нагрійте олію, покладіть моркву, цибулю, часник та імбир, обсмажуйте на сильному вогні, весь час помішуючи, 5 хв.

2

Всипте рис, обсмажуйте, помішуючи, 1-1,5 хв. Всипте сіль та каррі, перемішайте.

3

Відразу влийте 300 мл окропу, знову перемішайте. Як тільки вода закипить, зменшіть вогонь до середньослабкого, щільно закрийте кришкою. Варіть рівно 14 хв.

4

Зніміть каструлю з вогню, накрийте кухонним рушником. Залишіть на 15 хв, після чого подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.