“Золотий” булгур

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 303

Складові

1

Замочіть шафран у білому вині на 15-20 хв. У каструлі доведіть до кипіння 400 мл води, посоліть, всипте булгур і готуйте, помішуючи, доки не закипить. Закрийте кришкою і варіть на слабкому вогні, доки вся вода не вбереться, приблизно 15 хв.

2

Поки булгур вариться, змішайте вершки з жовтками до однорідності.

3

Влийте у крупу вино з шафраном та жовтки із вершками. Енергійно перемішайте, щоб колір розподілився рівномірно.

4

Вимкніть вогонь, накрийте каструлю рушником і дайте настоятися, 10 хв. Подавайте булгур гарячим, до птиці чи м'яса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.