Запечена морква з часником та коріандром

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 191.7

Складові

1

Розігрійте духовку до 200 °С. Застеліть глибоку форму для випікання пергаментом.

2

Роздавіть, очистіть та наріжте часник. У невеликій каструльці злегка нагрійте олію - просто щоб розтанула. Додайте часник, коріандр і трохи солі з перцем.

3

Очистіть моркву, наріжте великими брусками. Викладіть моркву в підготовлену форму, полийте олією із прянощами. Зверху накрийте пергаментом і поставте в центр нагрітої духовки.

4

Запікайте моркву 20-30 хв., залежно від бажаного ступеня м'якості. Подавайте гарячою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.