Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 262
Складові
Підготуйте усі інгредієнти. Качан капусти розріжте навпіл і видаліть тверду частину. Наріжте дрібними квадратиками. Цибулю очистіть, розріжте на половинки і наріжте кубиками.
Моркву очистіть та вимийте. Натріть на великій або середній тертці. Велику глибоку сковороду поставте на середній вогонь та нагрійте. Влийте олію. Нагрійте на середньому вогні.
Влийте воду та тушкуйте на середньому вогні під кришкою 10 хвилин. Періодично перемішуйте. Якщо після закінчення зазначеного часу вода не википіла, додайте вогонь і готуйте доти, доки вона випарується.
Помідори вимийте та наріжте кубиками. Додайте в сковороду до овочів. Трохи посоліть та перемішайте. Тушкуйте під кришкою на середньому вогні 5 хвилин. Часник очистіть та пропустіть через прес. Додайте в сковороду до овочів та перемішайте.
Ковбасу наріжте кубиками. Додайте до овочів у сковороду, приправте паприкою, сіллю та перцем до смаку. Влийте яблучний оцет і перемішайте. Тушкуйте під кришкою на слабкому вогні 10 хвилин.