Лінива піца на батоні на сковороді

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 395

Складові

Для начинки:
1

Приготуйте тісто для піци. Батон наріжте скибочками та залийте молоком. Залишіть розмокати на 15 хвилин. Потім подрібніть блендером до отримання однорідної маси. Додайте яйце, сіль і перемішайте. Якщо тісто вийшло занадто рідким - додайте трохи борошна.

2

Приготуйте томатний соус. Помідор ошпарте окропом, а потім зануріть у холодну воду. Очистіть від шкірки. На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть нарізаний скибочками помідор і тушкуйте, поки не випарується рідина. Приправте сіллю, перцем та чебрецем.

3

Гриби вимийте, обсушіть, а потім наріжте тонкими пластинами. Смажте на сковороді з невеликою кількістю олії близько 10-15 хвилин до випарювання рідини. Посоліть.

4

Варену курку наріжте невеликими кубиками. Помідор вимийте, обсушіть і наріжте тонкими кружечками. Моцареллу та голландський сир натріть на великій тертці.

5

На сковороді розігрійте трохи олії і викладіть рівним тонким шаром тісто. Готуйте основу для піци близько 5 хвилин до рум'яної скоринки. Переверніть корж. Сковороду зніміть із вогню.

6

Піцу змастіть томатним соусом. Викладіть гриби, курку, помідори, посипте сиром. Поверніть на плиту. Піцу накрийте кришкою та готуйте на невеликому вогні ще 5 хвилин (до розплавлення сиру). Прикрасьте листочками базиліка та подавайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.