Стейки з індички в йогуртовому маринаді

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 253.3

Складові

1

Наріжте грудку індички стейками завтовшки 2 см. Посоліть і поперчіть з усіх боків.

2

Для маринаду роздавіть часник, очистіть та подрібніть. Грубо наріжте зелень. Влийте йогурт у блендер, додайте часник та зелень, збийте до однорідності.

3

Покладіть стейки індички у контейнер із кришкою або зиплок-пакет із застібкою. Влийте маринад. Залишіть на 1-2 години при кімнатній температурі або до 24 годин у холодильнику.

4

Розігрійте духовку до 180 °С. Перед приготуванням обсушіть стейки від маринаду паперовими рушниками. Нагрійте на середньому вогні велику сковороду. Змастіть стейки олією і покладіть на сковорідку.

5

Смажте на середньосильному вогні, перевертаючи раз на 1,5 хв., 8 хв. Поставте сковороду зі стейками у духовку на 5 хв. Перед подачею дайте полежати на тарілці під листом фольги 5 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.