Порції 12
- Кількість на порцію
- Калорії 260.2
Складові
У глибокій мисці з'єднайте яйця із цукром. Збивайте масу міксером доти, доки вона не збільшиться в об'ємі в кілька разів і не стане щільною та білою. На це знадобиться від 3 до 5 хвилин.
У яєчну масу порціями всипте просіяне через сито борошно з розпушувачем. Ретельно перемішуйте після кожної. Збийте тісто міксером, щоб воно вийшло гладким та однорідним.
Духовку нагрійте до 180°. Деко вистеліть пергаментом, змащеним олією. Влийте бісквітне тісто. Поступово розподіліть його. Випікайте корж близько 15 хвилин.
Готовий корж переверніть на рушник та зніміть пергамент. Згорніть корж рулетом і залиште остигати на 5 хвилин. Потім обережно розгорніть, але не до кінця.
Бісквіт змастіть спочатку тонким шаром вишневого джему. Потім рівномірно по всій поверхні розподіліть варене згущене молоко. Щільно згорніть рулетом. Остудіть.
Бісквітний рулет через ситечко посипте цукровою пудрою. Прикрасьте рубаним горіхами, ягодами чи фруктами. Наріжте порційними шматочками та подавайте до гарячого чаю.