Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 286.6
Складові
1
Наріжте капусту якомога тонше, потім порубайте. Посоліть, перемішайте та залиште на 10 хв. Потім відіжміть сік.
2
Очистіть моркву та часник. Натріть моркву на середній тертці. Натріть часник на дрібній тертці. Змішайте моркву, капусту, часник, сметану і пшоняну кашу.
3
Збийте яйце з жовтком та сіллю. Змішайте з овочевою масою.
4
Розігрійте духовку до 180 °С. Застеліть лист пергаментом. Змащуючи руки олією, формуйте невеликі котлетки і викладайте на підготовлене деко.
5
Обсмажені котлетки доведіть до готовності в духовці, приблизно 15 хв. Подавайте гарячими, зі сметаною.