Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 793.3
Складові
Очистіть цибулю, наріжте середнім пір'ям. Дуже дрібно наріжте петрушку. Очистіть та подрібніть часник.
Відкладіть половину часнику. Змішайте часник, що залишився петрушку і додайте цедру лимона, посоліть, поперчіть, подрібніть все разом.
Поставте варитися пасту у великій кількості окропу. Варіть згідно з інструкцією на упаковці.
Викладіть цибулю та відкладений часник у велику сковороду, додайте вершкове та рослинне масло, розтопіть, обсмажте овочі на середньому вогні 2–3 хв.
Додайте креветки і спагетті приблизно зі 100 мл води від спагетті, готуйте, помішуючи, 30-40 сек. Посипте сумішшю петрушки, часнику та цедри, перемішайте. Подавайте спагетті гарячими.