Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 620.4
Складові
Форму діаметром 22-24 см, бажано зі знімними бортами, застеліть папером для випікання. Духовку розігрійте до 160С.
Змішайте в мисці пшеничне і кукурудзяне борошно, сіль, розпушувач, цукор і ванільний цукор. Додайте нарізане кубиками холодне вершкове масло і кінчиками пальців перетріть у крупну крихту.
Для начинки пробийте сир блендером, щоб він став однорідним. Лопаткою або ложкою вмішайте яйця, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішайте до однорідності.
Викладіть у форму 2/3 крихти, злегка утрамбуйте. На крихту розподіліть сирну начинку.
Викладіть вишню на сирну начинку та засипте залишками крихти. Поставте в духовку та випікайте приблизно годину. Поверхня має стати золотистою, а сирна начинка – щільною.
Остудіть пиріг у формі на решітці 30 хвилин, потім перекладіть із форми на решітку і повністю остудіть. Перед подачею посипте цукровою пудрою.