Реберця в гірчиці в духовці

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 1016.8

Складові

1

Підготуйте реберця: зніміть з них плівку, що знаходиться на внутрішній частині, розріжте їх уздовж на порції (по 1-2 кісточки), ретельно вимийте під проточною водою і видаліть зайву вологу.

2

Приготуйте маринад. Зубчики часнику очистіть та пропустіть через прес. З лайма відіжміть сік. У невеликій мисці з'єднайте гірчицю, оливкову олію, мед, подрібнений часник, сік лайма, приправте сіль і всіма видами перцю. Перемішайте.

3

Кожен шматочок ребер змастіть підготовленим маринадом, викладіть у пакет і приберіть на 2 години в холодильник. А краще залишити на ніч, щоб м'ясо краще промаринувалося.

4

Духовку нагрійте попередньо до 190°С. Деко вистеліть пергаментом, змащеним маслом. Розподіліть на нього реберця на невеликій відстані один від одного.

5

Якщо на реберцях багато м'яса, то краще накрити лист фольгою або запікати в рукаві. А за кілька хвилин до готовності прибрати фольгу та підрум'янити.

6

Реберця запікайте в духовці протягом 40-45 хвилин до рум'яного кольору. Подавайте з різноманітними соусами, свіжими овочами. На гарнір можна зварити рис чи булгур.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.