Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 1016.8
Складові
Підготуйте реберця: зніміть з них плівку, що знаходиться на внутрішній частині, розріжте їх уздовж на порції (по 1-2 кісточки), ретельно вимийте під проточною водою і видаліть зайву вологу.
Приготуйте маринад. Зубчики часнику очистіть та пропустіть через прес. З лайма відіжміть сік. У невеликій мисці з'єднайте гірчицю, оливкову олію, мед, подрібнений часник, сік лайма, приправте сіль і всіма видами перцю. Перемішайте.
Кожен шматочок ребер змастіть підготовленим маринадом, викладіть у пакет і приберіть на 2 години в холодильник. А краще залишити на ніч, щоб м'ясо краще промаринувалося.
Духовку нагрійте попередньо до 190°С. Деко вистеліть пергаментом, змащеним маслом. Розподіліть на нього реберця на невеликій відстані один від одного.
Якщо на реберцях багато м'яса, то краще накрити лист фольгою або запікати в рукаві. А за кілька хвилин до готовності прибрати фольгу та підрум'янити.
Реберця запікайте в духовці протягом 40-45 хвилин до рум'яного кольору. Подавайте з різноманітними соусами, свіжими овочами. На гарнір можна зварити рис чи булгур.