Смузі з вівсянкою та бананом

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 247.9

Складові

1

Приготуйте усі інгредієнти за списком. Цукор можна використати за бажанням, оскільки банан і так солодкий. В даному випадку молоко краще до останнього не виймати з холодильника, щоб зберегти його холодним.

2

Для цього рецепту найкраще використовувати вівсяні пластівці швидкого приготування. Перекладіть їх у кавомолку і подрібніть. Наскільки дрібно вирішуйте самі.

3

Краще, якщо банан буде трохи перестиглим. Ретельно промийте його, обсушіть паперовим рушником, очистіть від шкірки. М'якуш наріжте однаковими кружальцями.

4

У чашу блендера викладіть банани, влийте небагато молока (також допустимо використовувати будь-яке альтернативне молоко чи нежирні вершки) і подрібнюйте до отримання однорідного пюре.

5

Потім влийте молоко, що залишилося, додайте корицю, цукор і вівсяні пластівці. Подрібнюйте смузі до тих пір, поки не вийде однорідна та густа маса. Цукор можна замінити медом.

6

Смузі розлийте по підготовленим склянкам, додайте по парі кубиків льоду і подавайте на стіл. Краще випити весь напій одразу, інакше банан потемніє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.