Компот із родзинок, кураги та яблук

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 44.5

Складові

1

Переберіть яблука. Добре промийте чистою водою. Викладіть у глибоку ємність. Залийте гарячою водою, а краще окропом і залиште на 15 хвилин. Відкиньте на друшляк.

2

Курагу також промийте теплою водою, потім переберіть. Викладіть в іншу ємність і залийте окропом або гарячою водою. Залишіть настоятись 15 хвилин.

3

Переберіть родзинки. Промийте чистою теплою водою. Викладіть у заздалегідь підготовлену глибоку ємність і залийте окропом. Залишіть на 15 хвилин. Відкиньте на друшляк.

4

Усі підготовлені сухофрукти ретельно промийте ще раз, потім викладіть у каструлю для компоту та залийте чистою питною водою. Компот із родзинок, кураги та яблук закип'ятіть. Варіть на невеликому вогні близько 10-20 хвилин.

5

Всипте цукор (можна використати звичайний, коричневий, а краще замінити медом). Приправте компот порошком кориці, а потім перемішайте ополоником.

6

Компот варіть на невеликому вогні протягом 5-10 хвилин, а потім вимкніть вогонь. Залишіть на плиті. Напій щільно накрийте кришкою та залиште на 10–15 хвилин. Розлийте по склянках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.