Картопля з помідорами у пряному соусі

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 362.8

Складові

1

Очистіть картоплю, наріжте кубиками 2,5 см. Цибулю та часник очистіть і дрібно наріжте.

2

У великому сотейнику або глибокій сковороді розігрійте топлену олію на середньому вогні, покладіть цибулю, обсмажуйте 5 хв. Додайте сіль і всі прянощі, перемішайте, влийте 300 мл води, дайте закипіти.

3

Додайте картоплю, перемішайте, закрийте кришкою, готуйте на середньому вогні, час від часу перемішуючи, поки картопля не стане м'якою, приблизно 20 хв.

4

Розріжте помідори на дольки, насіння з рідиною викладіть в миску. М'якоть наріжте середніми шматочками.

5

Додайте сік від помідорів, часник і вершкове масло в картоплю, перемішайте, готуйте ще 1 хв. Помідори посоліть, поперчіть, додайте до картоплі, перемішайте і подавайте, при бажанні посипавши кінзою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.