Порції 12
- Кількість на порцію
- Калорії 159.6
Складові
Почніть готувати тісто для шарлотки з яблуками в мультиварці: у чаші міксера з'єднайте яйця з цукром (продукти та віночок краще охолодити). Збивайте інгредієнти на максимальних оборотах до одержання пишної білої маси. Вона збільшиться у розмірі у кілька разів.
Борошно просійте з розпушувачем. Почніть всипати його невеликими порціями, перемішуючи міксером після кожної. Повинна вийти однорідна маса без грудочок.
Яблука ретельно промийте, обсушіть. Зніміть шкірку овочевим ножем, а серединки видаліть. М'якоть наріжте однаковими середніми кубиками. Посипте фрукти корицею.
Підготуйте чашу мультиварки. Вона має бути суха. Розм'якшеним вершковим маслом ретельно змастіть дно та боки, щоб пиріг не підгорів і не прилип до форми.
Зверху влийте підготовлене тісто. Потім трохи струсіть форму, щоб воно рівномірно розподілилося по ній. Увімкніть режим «Випічка» та готуйте пиріг близько 50 хвилин.
Готову випічку перекладіть на решітку і дайте повністю охолонути. Верхівка випічки, приготовленої в мультиварці, зазвичай виходить бліда. Тому прикрасьте її цукровою пудрою або будь-якими ягодами.