Шарлотка з яблуками в мультиварці

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 159.6

Складові

1

Почніть готувати тісто для шарлотки з яблуками в мультиварці: у чаші міксера з'єднайте яйця з цукром (продукти та віночок краще охолодити). Збивайте інгредієнти на максимальних оборотах до одержання пишної білої маси. Вона збільшиться у розмірі у кілька разів.

2

Борошно просійте з розпушувачем. Почніть всипати його невеликими порціями, перемішуючи міксером після кожної. Повинна вийти однорідна маса без грудочок.

3

Яблука ретельно промийте, обсушіть. Зніміть шкірку овочевим ножем, а серединки видаліть. М'якоть наріжте однаковими середніми кубиками. Посипте фрукти корицею.

4

Підготуйте чашу мультиварки. Вона має бути суха. Розм'якшеним вершковим маслом ретельно змастіть дно та боки, щоб пиріг не підгорів і не прилип до форми.

5

Зверху влийте підготовлене тісто. Потім трохи струсіть форму, щоб воно рівномірно розподілилося по ній. Увімкніть режим «Випічка» та готуйте пиріг близько 50 хвилин.

6

Готову випічку перекладіть на решітку і дайте повністю охолонути. Верхівка випічки, приготовленої в мультиварці, зазвичай виходить бліда. Тому прикрасьте її цукровою пудрою або будь-якими ягодами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.