Порції 12
- Кількість на порцію
- Калорії 159.6
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b0d0e28e.jpg)
Почніть готувати тісто для шарлотки з яблуками в мультиварці: у чаші міксера з'єднайте яйця з цукром (продукти та віночок краще охолодити). Збивайте інгредієнти на максимальних оборотах до одержання пишної білої маси. Вона збільшиться у розмірі у кілька разів.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bed01b84.jpg)
Борошно просійте з розпушувачем. Почніть всипати його невеликими порціями, перемішуючи міксером після кожної. Повинна вийти однорідна маса без грудочок.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b4a4b32f.jpg)
Яблука ретельно промийте, обсушіть. Зніміть шкірку овочевим ножем, а серединки видаліть. М'якоть наріжте однаковими середніми кубиками. Посипте фрукти корицею.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bb9ca18f.jpg)
Підготуйте чашу мультиварки. Вона має бути суха. Розм'якшеним вершковим маслом ретельно змастіть дно та боки, щоб пиріг не підгорів і не прилип до форми.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/beb4a45d.jpg)
Зверху влийте підготовлене тісто. Потім трохи струсіть форму, щоб воно рівномірно розподілилося по ній. Увімкніть режим «Випічка» та готуйте пиріг близько 50 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b04b2262.jpg)
Готову випічку перекладіть на решітку і дайте повністю охолонути. Верхівка випічки, приготовленої в мультиварці, зазвичай виходить бліда. Тому прикрасьте її цукровою пудрою або будь-якими ягодами.