Салат з квасолею та плавленим сиром

Харчова цінність

Порції 10


Кількість на порцію
Калорії 214.3

Складові

1

Щоб салат із квасолею та плавленим сиром приготувати швидко, спочатку потрібно зробити заправку. Духовку заздалегідь розігрійте до 180С. Зріжте верхню частину головок часнику, збризкайте 1 ст. ложкою оливкової олії та загорніть кожну у фольгу. Запікайте 30-40 хвилин, розгорніть і дайте охолонути.

2

Приготуйте заправку. Зубчики часнику видавіть у чашу блендера. Додайте оливкову олію, що залишилася, яблучний оцет, гірчицю, сіль і перець за смаком. Збийте до одержання однорідної маси.

3

Сковороду розігрійте без олії, обсмажте скибочки бекону до хрусткої скоринки. Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Дайте охолонути і наріжте на невеликі шматочки.

4

Болгарський перець вимийте, очистіть від насіння та плодоніжок, м'якоть наріжте кубиками. Селеру промийте, довільно наріжте. Петрушку промийте, видаліть жорсткі стебла, інше дуже дрібно наріжте.

5

Плавлений сир приберіть ненадовго в морозилку, щоб він застиг, так його простіше терти (потрібно буде близько 20 хвилин). Потім натріть його на великій тертці.

6

У салатнику з'єднайте білу квасолю, бекон, болгарський перець, селеру та петрушку. Додайте заправку та перемішайте. Викладіть сир та ще раз акуратно перемішайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.