Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 307.4
Складові
Картоплю очистіть та відваріть. Яйця відваріть у круту, остудіть та очистіть. Натріть картоплю та яйця на великій тертці в окремій мисці. Яловичину відваріть до готовності.
Буряк та моркву відваріть, очистіть і натріть на великій тертці.
Покласти цибулю і, помішуючи, смажити на середньому вогні 6-7 хв.
Яловичину остудіть і наріжте маленькими шматочками. Посоліть і поперчіть. Горіхи наріжте ножем, змішайте з буряком і трохи посоліть.
У центр великого плоского блюда поставте склянку. Викладіть навколо нього шар картоплі у вигляді кола. Змастіть тонким шаром майонезу. Яловичину змішайте з обсмаженою цибулею, розкладіть на картоплю і змастіть майонезом. Наступним шаром покладіть яйця, потім моркву, буряк з горіхами, промазуючи майонезом кожен шар.
Гранат очистіть від шкірки та перегородок. Буряк густо посипте гранатовими зернами. Обережно приберіть склянку. Дайте салату постояти 1 годину в холодильнику і подавайте на стіл.