Салат гранатовий браслет з яловичиною

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 307.4

Складові

1

Картоплю очистіть та відваріть. Яйця відваріть у круту, остудіть та очистіть. Натріть картоплю та яйця на великій тертці в окремій мисці. Яловичину відваріть до готовності.

2

Буряк та моркву відваріть, очистіть і натріть на великій тертці.

3

Покласти цибулю і, помішуючи, смажити на середньому вогні 6-7 хв.

4

Яловичину остудіть і наріжте маленькими шматочками. Посоліть і поперчіть. Горіхи наріжте ножем, змішайте з буряком і трохи посоліть.

5

У центр великого плоского блюда поставте склянку. Викладіть навколо нього шар картоплі у вигляді кола. Змастіть тонким шаром майонезу. Яловичину змішайте з обсмаженою цибулею, розкладіть на картоплю і змастіть майонезом. Наступним шаром покладіть яйця, потім моркву, буряк з горіхами, промазуючи майонезом кожен шар.

6

Гранат очистіть від шкірки та перегородок. Буряк густо посипте гранатовими зернами. Обережно приберіть склянку. Дайте салату постояти 1 годину в холодильнику і подавайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.