Салат «Наречена»

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 255.9

Складові

1

Для салату "Наречена" спочатку зваріть інгредієнти. Картоплю ретельно вимийте з овочевою щіточкою. Овочі викладіть у каструлю з киплячою водою і варіть до готовності (близько 20 хвилин). Остудіть, потім очистіть від шкірки.

2

Яйця викладіть у каструлю з водою, доведіть до кипіння. Посоліть, щоб вони не потріскалися. Варіть близько 7-9 хвилин. Потім залийте холодною водою. Остудіть і очистіть від шкаралупи.

3

Цибулину очистіть від лушпиння, а потім розріжте навпіл. Наріжте півкільцями. Викладіть у невелику миску і залийте оцтом. Залишіть на 10-15 хвилин настоятися.

4

Плавлений сир приберіть на 20 хвилин у морозилку, потім вийміть і натріть на тертці. Яйця та картоплю також натріть на тертці та розкладіть у різні тарілки. Курку дрібно наріжте.

5

Зберіть салат - викладіть на плоску тарілку рівним шаром куряче філе, змастіть тонким шаром майонезу, зверху розподіліть цибулю, потім картоплю, змастіть майонезом.

6

На картоплю викладіть терті яйця, змастіть майонезом. Зверху посипте тертим плавленим сиром. Прикрасьте будь-якою зеленню. Приберіть на 1-2 години в холодильник, щоб настоявся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.